Κάλεσμα σε μαζική περιφρούρηση των εκλογικών περιπτέρων

Τετάρτη 30 Απρίλη 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Αττικής χαιρετίζει την απόφαση του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 29 Απρίλη, το οποίο μετά από μαζική κινητοποίηση δημοτών της πόλης μας, αποφάσισε την μη παραχώρηση εκλογικού περιπτέρου στην Εγκληματική Ναζιστική-Φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή.
Καλούμε τον Ηρακλειώτικο λαό σε διαρκή επαγρύπνηση των δημοκρατικών και αντιφασιστικών του αντανακλαστικών, όπως αρμόζει στην παράδοση της πόλης μας.
Για τον ίδιο λόγο, καλούμε σε μαζική περιφρούρηση των περιπτέρων των δημοτικών παρατάξεων στην κεντρική πλατεία την Πέμπτη 1η Μάη στις 19:00, την ώρα που η εν λόγω εγκληματική οργάνωση θα πραγματοποιεί πορεία στην πόλη μας!
Παράλληλα να υπερασπιστούμε το πραγματικό νόημα της Εργατικής Πρωτομαγιάς ως μέρας αντίστασης του λαού, συμμετέχοντας στις αντιμνημονιακές διαδηλώσεις. Το κάλεσμα μας είναι στα Χαυτεία στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης.
Τέλος, καλούμε του κατοίκους του Ηρακλείου στην κεντρική εκδήλωσή μας ενόψει ευρωεκλογών, την Τετάρτη 7 Μάη, με ομιλητή τον αγωνιστή της Αντίστασης κατά της Ναζιστικής Κατοχής, Μανώλη Γλέζο.

Για την οργάνωση Μελών
ΣΥΡΙΖΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ετικέτες