ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 7:00-15:00 και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από την 1η ΥΠΕ, (Αλεξάνδρας και Κηφισίας), την Τετάρτη, 25 Απριλίου, 10:30πμ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Όχι στις απολύσεις συμβασιούχων -επικουρικών Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

            Η στήριξη του αγώνα των επικουρικών, των συμβασιούχων, των συναδέλφων με προγράμματα ΟΑΕΔ για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, τη μόνιμη και σταθερή εργασία, την πληρωμή των δεδουλευμένων μας αφορά όλους. Η πάλη να επανέλθουν στο δημόσιο όλες οι υπηρεσίες που έχουν ιδιωτικοποιηθεί και καλύπτονται είτε από εργολάβους είτε από ελαστικές εργασιακές σχέσεις, δεν είναι υπόθεση μόνο όσων εργάζονται σε αυτές.

            Όσοι συνάδελφοι θεωρούν ότι δεν κινδυνεύουν, διότι οι θέσεις τους είναι τάχα διασφαλισμένες μες σ’ αυτό το μνημονιακό τοπίο, μάλλον είναι βαθιά νυχτωμένοι. Για μια σειρά από υπηρεσίες, οι οποίες ακόμα παραμένουν στο δημόσιο, μεθοδεύεται να περάσουν με διάφορα προσχήματα στα χέρια ιδιωτών. Το βλέπουμε καθημερινά στις τεχνικές και διοικητικές υπηρεσίες των Νοσοκομείων, στα τμήματα πληροφορικής και βιοϊατρικής τεχνολογίας. Ακόμα και στο «σκληρό» κομμάτι της νοσηλευτικής υπηρεσίας, κάνουν εμφάνιση τα μπλοκάκια και οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις.

            Ο μόνος δρόμος για τους εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας, είναι ο κοινός αγώνας με όλους τους εργαζόμενους στη δημόσια υγεία και σε όλο το δημόσιο, για μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα.

Αγώνας μέχρι τη νίκη για:

 •    Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με πλήρη δικαιώματα

 •    Μία σχέση εργασίας στο ΕΣΥ. Έως τότε, συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου τώρα!

 •    Υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των Νοσοκομείων – Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις

 •    Έξω οι εργολάβοι και όλες οι εταιρείες από τα Νοσοκομεία

 •    Να επανασυσταθούν οι καταργημένες οργανικές θέσεις και να προκηρυχτούν μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλους τους κλάδους και τις υπηρεσίες

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 7:00-15:00

και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από την 1η ΥΠΕ,

(Αλεξάνδρας και Κηφισίας),

                                                                                                                             την Τετάρτη, 25 Απριλίου, 10:30πμ.