Σήμερα το πρωί (11/5), λίγο πριν ξημερώσει, «άγνωστοι» κατέστρεψαν ολοσχερώς το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Γκύζη και επίσης ξήλωσαν το παρακείμενο περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ .

Σήμερα το πρωί (11/5), λίγο πριν ξημερώσει, «άγνωστοι»  κατέστρεψαν  ολοσχερώς το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Γκύζη και επίσης ξήλωσαν το παρακείμενο περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ . Είναι η 2η φορά μέσα σε μία βδομάδα που το περίπτερο μας δέχεται επίθεση, καθώς και την προηγούμενη Κυριακή -πάλι αξημέρωτα- κάποιοι «βρήκαν το θάρρος» να σπάσουν τη μια πλευρά του, αλλά και να προκαλέσουν φθορές στο περίπτερο του ΚΚΕ, που επίσης βρίσκεται πάνω στην πλατεία.

Σαν μέλη των ΟΜ  ΣΥΡΙΖΑ 7ης διαμερισματικής κοινότητας, καταγγέλουμε  στους εργαζόμενους και τους κατοίκους της περιοχής τη συγκεκριμένη επίθεση  και δηλώνουμε καθαρά και προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πτοούμαστε από τέτοιου είδους φασίζουσες και τραμπούκικες πρακτικές. Απ’ ότι φαίνεται, η παρουσία της Αριστεράς και πολύ περισσότερο η προοπτική της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, όπως και της Ανοιχτής Πόλης στο Δήμο Αθηναίων και της Δύναμης Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής, ενοχλεί τόσο πολύ που κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους και νυχτοπερπατούν...Απευθυνόμαστε σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, αλλά και στους φορείς και τις συλλογικότητες της περιοχής για να καταδικαστούν τέτοιες ενέργειες και να απομονωθούν όσοι τις στηρίζουν.

Δηλώνουμε επίσης ότι θα συνεχίσουμε ακάθεκταμαζί με την κοινωνία τον αγώνα μας ενάντια στις πολιτικές της Κυβέρνησης και της Τρόικα, τον αγώνα για την κατάργηση των μνημονίων και την ανατροπή της λιτότητας, για να σταλεί μήνυμα ελπίδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στις 18 και στις 25 Μάη, θα δώσουμε μαζικά την απάντηση μας.

Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ 7ης Διαμερισματκής Κοινότητας

Ετικέτες