Ο ΣΥΡΙΖΑ Νάξου, δηλώνει ομόφωνα την αντίρρηση του στον τρόπο λήψης αποφάσεων για την επιλογή των υποψηφίων περιφερειαρχών. Μάλιστα στην ανακοίνωσή της η Ο.Μ. υπενθυμίζει την πολιτική απόφαση του συνεδρίου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνική πολιτική ανατροπή και την αριστερή διακυβέρνηση πρέπει να διαφυλάξουμε τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία μας.

Πρόσωπα και δυνάμεις του χρεοκοπημένου και υπόλογου πολιτικού κόσμου, ιδίως όσοι αποδέχθηκαν την πολιτική του μνημονιακού μονόδρομου και έπαιξαν ενεργό ρόλο σε μνημονιακές κυβερνήσεις από θέσεις ευθύνης, δε μπορεί να έχουν ρόλο στην κυβέρνηση της Αριστεράς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Νάξου, δηλώνει ομόφωνα την αντίρρηση του στον τρόπο λήψης αποφάσεων για την επιλογή των υποψηφίων περιφερειαρχών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δημιουργήθηκε με τη λογική: οι τοπικές κοινωνίες να αποφασίζουν για την τύχη τους και τους υποψηφίους τους.

Η λογική ότι αποφασίζουν οι άλλοι για μας δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

Για τους παραπάνω λόγους ζητάμε την τήρηση των διαδικασιών για την επιλογή υποψηφίων περιφερειαρχών. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λαμβάνονται υπ¨όψιν οι αποφάσεις των οργανώσεων μελών που λειτουργούν στις περιφέρειες .

Για τους ίδιους λόγους ζητάμε την επανεξέταση των υποψηφιοτήτων ΚΑΡΥΠΙΔΗ και ΒΟΥΔΟΥΡΗ.

Γραμματεία Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Νάξου

Ετικέτες