Σε λιγότερο από 24 ώρες ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Δημοτική Κίνηση που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Κερατσίνι και στην Δραπετσώνα, έχει δεχθεί σειρά επιθέσεων.

Την Κυριακή, ο Χρήστος Καραγιαννάκης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ, μέλος της Εργατικής Λέσχης Κερατσινίου-Δραπετσώνας και γνωστός στην περιοχή για την αντιφασιστική και αγωνιστική του δράση, δέχθηκε άνανδρη τραμπούκικη επίθεση στην Δραπετσώνα κατά την αποχώρηση του από το εκλογικό περίπτερο της Δημοτικής Κίνησης. Το ίδιο βράδυ το εκλογικό περίπτερο του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ στην Χαραυγή καταστράφηκε από αγνώστους, ενώ παράλληλα, έγιναν απειλητικά τηλεφωνήματα στα γραφεία της Δημοτικής Κίνησης και σε υποψήφιους Συμβούλους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει αυτές τις τραμπούκικες πρακτικές και δηλώνει ότι τέτοιου είδους μαφιόζικες ενέργειες δεν έχουν θέση στις λαϊκές συνοικίες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας. Καλούμε τους πολίτες να δώσουν και με την ψήφο τους στις τριπλές εκλογές του Μάη ηχηρή απάντηση στο καθεστώς τρομοκρατίας και εξαθλίωσης που προσπαθούν να μας επιβάλλουν, στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, τα ψηφοδέλτια της Ανατροπής.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου -Δραπετσώνας

Ετικέτες