Η ένταξη του Σκοπευτηρίου Καισαριανής στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ.) είναι μια πολιτική πράξη που μόνο ντροπή και αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει σε ολόκληρο τον προοδευτικό και δημοκρατικό κόσμο της χώρας μας.

Η Μνημονιακή Τρικομματική Κυβέρνηση, των επιστρατεύσεων και της ποινικοποίησης των εργατικών αγώνων, της καταστολής, των διαπλεκομένων μεγαλοεργολάβων του δημοσίου και των καναλιών, και της κλεπτοκρατίας, βγάζει στο σφυρί ένα παγκόσμιο σύμβολο αντίστασης και αξιοπρέπειας ενός Λαού, που στην διάρκεια της Ναζιστικής κατοχής, αγωνίστηκε «για όλου του κόσμου το ψωμί, το φώς, και το τραγούδι», όπως λέει κι ο ποιητής.

Είναι προφανές ότι για αυτή την Κυβέρνηση, μοναδική αξία, είναι ότι μεταφράζεται σε χρήμα. Τα πάντα για αυτήν πωλούνται και αγοράζονται!

Μπροστά στην υλοποίηση αυτών των αξιών της, η «ηθική» της, επιτρέπει να βγάλει στο σφυρί ένα από τα πολλά κύτταρα που συναπαρτίζουν την ψυχή και την καρδιά του Λαού μας, που κατέθεσε βαρύ φόρο αίματος και θυσιών στον αντιναζιστικό αγώνα.

Την πληροφορούμε ότι τα σχέδια της θα ακυρωθούν. Η ιδιωτικοποίηση του Σκοπευτηρίου Καισαριανής, δεν θα περάσει. Δεν θα αφήσουμε την Κυβέρνηση να ξεριζώσει και να κατακρεουργήσει την ιστορική μνήμη.

Επειδή ταυτόχρονα όμως, εκτιμούμε ότι η Κυβέρνηση σε μια προσπάθεια διασφάλισης της συναίνεσης αλλά και χάριν επικοινωνιακών χειρισμών ίσως να ακυρώσει την καταχώρηση στο ΤΑΙΠΕΔ, μόνο όμως για τον χώρο του μνημείου, της γνωστοποιούμε ότι:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, η συνολική έκταση του Σκοπευτηρίου να βγει από το ΤΑΙΠΕΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα αγωνιστεί με μπροστάρη τον Λαό, για να ακυρωθούν στην πράξη όλα τα σχέδια της τρικομματικής κυβέρνησης της υποταγής στην τρόικα.

Ο χώρος του Σκοπευτηρίου ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κάτω τα χέρια από τη Δημόσια περιουσία και τους Δημόσιους χώρους

__________________________________________________________

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4/6/2013 7.30ΜΜ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ: ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Ετικέτες