Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να εφαρμόσει ένα νέο σκληρό μνημόνιο, παραβιάζοντας την λαϊκή εντολή των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, για ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών.

Μετά την παραίτηση της κυβέρνησης, την προκήρυξη πρόωρων εκλογών για την 20η Σεπτεμβρίου και την ωμή παραβίαση της απόφασης της ΚΕ για έκτακτο συνέδριο του κόμματος, που εισηγήθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος, στην ουσία ο ΣΥΡΙΖΑ καταργήθηκε με προσωπική του ευθύνη. Ως εκ τούτου δεν έχει νόημα η παραμονή μας σε ένα κόμμα που έχει ήδη απωλέσει τα ουσιώδη στοιχεία, με βάση τα οποία συγκροτήθηκε ως πολιτικό υποκείμενο της ριζοσπαστικής Aριστεράς .

Εμείς τα μέλη του κόμματος, ο κόσμος της Αριστεράς και των κινημάτων, που χρόνια αντιπαλεύουμε τα μνημόνια και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τις κοινές μας αξίες.

Θα διεκδικήσουμε την πολύμορφη ,πολιτική και κινηματική εκπροσώπηση του ΟΧΙ, μέσα από την συγκρότηση ενός ριζοσπαστικού ρεύματος που θα παλέψει για την ανατροπή των μνημονίων. Με στόχο να ανασάνουν τα εργατικά και λαϊκά στρώματα που έχουν εξαθλιωθεί από τις αντιλαϊκές, νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Μ. ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΣΗΜΙΑΔΗΣ, μέλος του συντονιστικού

ΑΔΩΝΙΣ ΚΟΥΛΙΟΥΦΑΣ, μέλος του συντονιστικού

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΚΕΛΛΑΣ, μέλος του συντονιστικού, μέλος του Δ.Σ. του ΔΣΘ

ΝΙΚΟΣ ΣΩΧΑΛΗΣ, μέλος του συντονιστικού

ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΦΗ) ΤΕΛΛΗ, μέλος της ΟΜ, μέλος του συντονιστικού του τμήματος δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ

Ετικέτες