Με καλή συμμετοχή την Παρασκευή 9/8 πραγματοποιήθηκε στην πλ. Αγ. Γεωργίου στα Μελίσσια συγκέντρωση ενάντια στο κλείσιμο του νοσ. Αμαλία Φλέμινγκ και τις απολύσεις των εργαζομένων.

Στο κάλεσμα που έγινε από το σωματείο του νοσοκομείου μαζί με τα σωματεία των γύρω νοσοκομείων (Σισμανόγλειο, Παίδων Πεντέλης, ΓΟΝΚ) ανταποκρίθηκαν κάτοικοι και φορείς. Η ανακοίνωση για μετατροπή του νοσοκομείου σε κέντρο αποκατάστασης με ταυτόχρονη εξαγγελία ότι θα βγουν σε διαθεσιμότητα οι μισοί εργαζόμενοι ήταν η αφετηρία για σχεδόν καθημερινές κινητοποιήσεις.

Στη συγκέντρωση παρόντες ήταν εργαζόμενοι από άλλα νοσοκομεία της Αθήνας που αντιμετωπίζουν τα ίδια ή αντίστοιχα προβλήματα (Γ.Ν. Πατησίων, 7ο ΙΚΑ, Αγία Βαρβάρα, Γ.Ν. Πατησίων, 7ου ΙΚΑ, Θριάσιο, ΚΑΤ), αλλά και εργαζόμενος από την ΕΡΤ. Επίσης ήταν εκεί δυνάμεις  του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΚΚΕ(μ-λ), κόσμος από τη λαϊκή συνέλευση Πεντέλης και ο δήμαρχος της περιοχής.

Η μάχη για δημόσια δωρεάν υγεία μας αφορά όλους, το επόμενο ραντεβού θα είναι στις 20/8 που τα Σωματεία του Αμ. Φλέμινγκ, του Σισμανογλειου, του Παίδων Πεντέλης και του ΓΟΝΚ καλούν σε διευρυμένη σύσκεψη φορέων για να οργανώσουν τα επόμενα βήματα.

φωτό από taxpohealth.blogspot.gr

Ετικέτες