Πέμπτη 13 Ιούνη: Σε ανοιχτή συνέλευση καλούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 τον κόσμο της Θεσσαλονίκης σήμερα 18:30 στο κτίριο της ΕΤ3, Λεωφόρος Στρατού 2.

Τετάρτη 12 Ιούνη, μεσάνυχτα: Ακόμη μαζικότερη, υπερδιπλάσια από τη χτεσινή, με έντονη την παρουσία της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, η συγκέντρωση στην ΕΤ3 σήμερα, Τετάρτη 12 Ιούνη. Παρά την έντονη βροχή ο κόσμος παρέμεινε και παραμένει στη συναυλία συμπαράστασης που εξακολουθεί από τις 22:00. Παρά την σίγαση των ραδιοτηλεοπτικών κεραιών στον Χορτιάτη από την επέμβαση των ΜΑΤ στις 09:30 π.μ. σήμερα, το ηθικό παραμένει ακμαίο! Τα ΜΑΤ που έσπασαν τις πόρτες και ανάγκασαν σε αποχώρηση 10 εργαζόμενους της ΕΡΤ στο Χορτιάτη, δεν τολμούν να επιχειρήσουν το ίδιο με 3000 αλληλέγγυους!

Αύριο Πέμπτη, στις 11:00 π.μ., συμμετέχουμε όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση, μπροστά στην ΕΤ3 στη Λεωφόρο Στρατού! Αυτός ο αγώνας μπορεί να είναι ο τελειωτικός κατά των Μνημονίων!

Τρίτη 11 Ιούνη: Πάνω από 1500 συμπαραστάτες βρεθήκαμε έξω από το κτίριο της ΕΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Παρά την καταρρακτώδη βροχή πολύς κόσμος έμεινε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στη συγκέντρωση ακούγονταν συνθήματα ενώ οι εργαζόμενοι έδωσαν το μικρόφωνο σε φορείς και συλλογικότητες που θέλησαν να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους. Το απόγευμα της Τρίτης υπήρχε πορεία για τον τούρκο πολιτικό πρόσφυγα BULUT YAYLA και λίγο αργότερα υπήρχε συνέλευση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ. Η πορεία κατέληξε στην ΕΤ3 ενώ η συνέλευση μετά το τέλος της συζήτησης με πορεία έφτασε και αυτή μπροστά στην ΕΤ3. Κόσμος καλείται διαρκώς μπροστά στο κτίριο της τηλεόρασης για προστασία απέναντι σε πιθανή επέμβαση της αστυνομίας. Την Τετάρτη υπάρχει συγκέντρωση στις 18.00 μπροστά στην ΕΤ3. Όλοι μαζί, μπορούμε να νικήσουμε!

Ετικέτες