Η Ο.Μ. Ανατολικών Συνοικιών Ηρακλείου, που συνήλθε σήμερα σε έκτακτη γενική συνέλευση, εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της με το 3ο μνημόνιο, η ψήφιση του οποίου προωθείται σήμερα στη Βουλή.

ΨΗ­ΦΙ­ΣΜΑ

Η Ο.Μ. Ανα­το­λι­κών Συ­νοι­κιών Ηρα­κλεί­ου, που συ­νήλ­θε σή­με­ρα σε έκτα­κτη γε­νι­κή συ­νέ­λευ­ση, εκ­φρά­ζει την πλήρη αντί­θε­σή της με το 3ο μνη­μό­νιο, η ψή­φι­ση του οποί­ου προ­ω­θεί­ται σή­με­ρα στη Βουλή.

Ζη­τού­με από την Κυ­βέρ­νη­ση, σε­βό­με­νη τη λαική βού­λη­ση, όπως αυτή εκ­φρά­στη­κε στο δη­μο­ψή­φι­σμα της 5.7.2015, να απο­σύ­ρει όλα τα σχε­τι­κά νο­μο­σχέ­δια, και να προ­χω­ρή­σει στην άμεση εφαρ­μο­γή των απο­φά­σε­ων του Συ­νε­δρί­ου μας και των προ­ε­κλο­γι­κών μας δε­σμεύ­σε­ων, και να αγω­νι­στού­με όλοι μαζί στο πλευ­ρό του ελ­λη­νι­κού λαού για την ανα­τρο­πή των μνη­μο­νια­κών και εκ­βια­στι­κών πο­λι­τι­κών.

Απα­ραί­τη­τη πρου­πό­θε­ση για τη νίκη είναι η κοινή μας δράση, που επι­τυγ­χά­νε­ται με την αγω­νι­στι­κή ενό­τη­τα των μελών του κόμ­μα­τός μας, τη σύν­θε­ση των από­ψε­ων, το σε­βα­σμό της πο­λι­τι­κής άπο­ψης των συ­ντρό­φων μας, χωρίς να δαι­μο­νο­ποιεί­ται η αντί­θε­τη άποψη, και την υπε­ρά­σπι­ση του δι­καιώ­μα­τος έκ­φρα­σης εντός και εκτός κόμ­μα­τος.

Ζη­τού­με την άμεση σύ­γκλη­ση της Κε­ντρι­κής Επι­τρο­πής και της Νο­μαρ­χια­κής Επι­τρο­πής Ηρα­κλεί­ου, προ­κει­μέ­νου να λη­φθούν τα απα­ραί­τη­τα μέτρα για να δια­σφα­λι­στεί η ενό­τη­τα του κόμ­μα­τος, η επι­βί­ω­ση του λαού μας και να απο­τρα­πεί το ξε­πού­λη­μα της χώρας.

Κα­λού­με τους βου­λευ­τές μας να μην ψη­φί­σουν το νέο μνη­μό­νιο.

Κα­λού­με το κόμμα μας, σε όλα τα επί­πε­δα ορ­γά­νω­σης, να επε­ξερ­γα­στεί και να επι­κοι­νω­νή­σει με το λαό τις ήδη υπάρ­χου­σες εναλ­λα­κτι­κές προ­τά­σεις εξό­δου από την κρίση, εν ανά­γκη και με ρήξη.

Ο αγώ­νας μας θα είναι και κοι­νός, και ο δρό­μος μας ο δρό­μος της αρι­στε­ράς.

Ηρά­κλειο 15.7.2015

Το Συ­ντο­νι­στι­κό της

Ο.Μ. Ανα­το­λι­κών Συ­νοι­κιών Ηρα­κλεί­ου

Ετικέτες