Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση, πραγματοποιήθηκε στις 10/7, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, η εκδήλωση της Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς (ΔΕΑ), με τίτλο: "40 χρόνια από τη Μεταπολίτευση-Η εργατική αντίσταση και η Αριστερά".

Για τα σημαντικά γεγονότα εκείνης της περιόδου, τους μαχητικούς εργατικούς αγώνες, τη δημιουργία μαζικών οργανώσεων και κομμάτων της Αριστεράς, τις ριζοσπαστικές διεργασίες μέσα στην κοινωνία και τις αναγωγές στις σημερινές συνθήκες, μίλησαν ο Τάκης Μαστοργιανόπουλος (συνεργάτης της εφημερίδας "Εποχή"), ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ), ο Αντώνης Νταβανέλλος (Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ).

Στην κουβέντα συνέβαλαν με τοποθετήσεις ο Νίκος Γουρλάς (πρώην πρόεδος συνδικάτου εργαζομένων στο Ελ. Βενιζέλος), ο Δημήτρης Κατσορίδας (επιστ. συνεργάτης ΙΝΕ-ΓΣΕΕ) και ο Γιώργος Σαπουνάς (Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ). 

Ανάλογη συζήτηση πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη (11/7), με ομιλητές τους Τάσο Κανταρά (Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ), Πάνο Λάμπρου (Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ) και τον Αντώνη Νταβανέλλο (Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ). 

Διαβάστε σε κείμενο

Η τοποθέτηση του Τ. Μαστρογιανόπουλου

Η τοποθέτηση του Α. Νταβανέλλου

Η τοποθέτηση του Π. Λαφαζάνη

Η παρέμβαση του Ν. Γουρλά

Η τοποθέτηση του Τ. Κανταρά

Η τοποθέτηση του Π. Λάμπρου

Δείτε σε βίντεο

Η τοποθέτηση του Τ. Μαστρογιανόπουλου

Η τοποθέτηση του Α. Νταβανέλλου

Η τοποθέτηση του Π. Λαφαζάνη

Η παρέμβαση του Ν. Γουρλά

Η παρέμβαση του Δ. Κατσορίδα

Η παρέμβαση του Γ. Σαπουνά

Ετικέτες